Jäsenmaksut

SAVALin jäsenmaksu vuonna 2018 on 28,50 euroa/kk (342 euroa/vuosi) ja se sisältää myös työttömyyskassan jäsenmaksun IAET-kassassa.

Opiskelijajäsenmaksu on 4,50 euroa/kk (54 euroa/vuosi). Työttömyyskassamaksulla opiskelijan jäsenmaksu on 11,75 euroa/kk (141 euroa/vuosi). 

SAVALin opiskelijajäseneksi voidaan hyväksyä ensimmäistä valmentajan tehtäviin tähtäävää tutkintoaan päätoimisesti ilman säännöllisiä palkkatuloja suorittava henkilö. Opiskelijajäsenyyteen hyväksyttävät tutkinnot ovat valmentajan ammatti- ja erikoisammatti-, liikuntaneuvojan- ja liikunnanohjaajan tutkinnot sekä Jyväskylän yliopiston Liikuntatieteiden maisterin tutkinnon valmennus- ja testausopin maisteriohjelma.

Yrittäjäjäsen ei ole työttömyyskassan jäsen, joten jäsenmaksu on kassamaksun verran pienempi. Yrittäjäjäsenen maksu on 19,75 euroa/kk (237 euroa/vuosi).

Ulkomailla töissä olevien jotka eivät kuulu Suomen sosiaaliturvan piiriin on mahdollista olla ns. lepojäsen, jolloin jäsenmaksu on 54 euroa/vuosi.

Jäsenmaksun voi maksaa yhdessä tai neljässä erässä, e-laskuna myös kuukausittain. SAVALin jäsenmaksut ovat verovähennyskelpoisia. Ilmoitamme ne suoraan verottajalle.

HELPOIN TAPA JÄSENMAKSUN MAKSAMISEEN ON E-LASKU

Verkkopankkiisi tulevassa e-laskussa on kaikki tiedot valmiina ja sinun tarvitsee ainoastaan tarkistaa ja hyväksyä se. Voit myös laittaa e-laskun automaattiseen maksuun.
 
Jos haluat vaihtaa e-laskuun, kirjaudu omaan verkkopankkiisi ja mene kohtaan e-laskut. Etsi Suomen Ammattivalmentajat e-laskuttajien listalta ja lisää laskuttajaksi. Yksilöintitietoihin tarvitset SAVALin jäsennumerosi.

JÄSENMAKSUALENNUKSET

Myönnämme erillisen hakemuksen perusteella alennuksen normaalista jäsenmaksusta niille jäsenille, jotka ovat ilman palkkatuloja tai palkaksi luettavaa kertakorvausta työttömyyden, perhevapaan, vuorotteluvapaan, opiskelun tai pitkäaikaisen sairauden takia. Ohjeet alennuksen hakemiseen löytyvät jäsensivuilta.

SENIORIJÄSENMAKSU

Pysyvästi pois työelämästä jäävät voivat siirtyä kirjallisella hakemuksella SAVALin seniorijäseneksi. Vuosimaksu on tällöin 87 euroa. Hakemuksessa tulee seniorijäsenyyden lisäksi mainita ero työttömyyskassasta. Hakemus lähetetään postitse tai sähköpostilla toimisto@saval.fi.


Ajankohtaista

08.05.2018 Valmentajagolf 22.8. Kytäjällä. Lue lisää